Styret i Joffi

Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

Styret i Joffi

 

Joffi-styret: 
Vi er et styre på seks medlemmer som brenner for at ungdom skal få Bibelens syn på Israel. Under står det litt om hvem vi er og hva vi engasjerer oss for utenom Ordet og Israel. Vi er en gjeng som er glad i Israel og ønsker at flere ungdommer også skal få den kjærligheten til Israel som vi har. 

Styreleder: Elisa Urhaug 
Elisa Urhaug er 20 år og er fra Sotra. Hun gikk på Fjellheim Bibelskole i fjor, og skal dette året gå på Bildøy bibelskole sin andreårslinje, T2. Skal jobbe som barne- og ungdomsarbeider i Midt-Hordaland Indremisjon, som blir hennes praksisplass det neste året. Hun har vært i Israel 4 ganger.

Økonomiansvarlig: Stig-André Lippert 
Stig-André Lippert er 25 år gammel. Han jobber som barne- og ungdomsarbeider i Halden Baptistmenighet, Tabernaklet. Og han jobber som journalist i Det gode budskap, organet til De frie evangeliske forsamlinger i Norge. Han er ti studiepoeng unna bachelorgraden «Ungdom, kultur og tro» på Det teologiske menighetsfakultet. På fritiden preker han på møter når han blir spurt, ellers prøver han å bruke tid med venner og heier på fotballaget Strømsgodset. Han har ikke vært i Israel ennå.

PR-ansvarlig og redaktør for Joffi-sidene: Anna Nesje 
Anna Nesje er 20 år og kommer fra Sotra. Høsten 2015 var hun på Dicsipelskolen til det danske Ordet og Israel og bodde 4 måneder i Israel. Har det halve året hjemme jobbet på Sportsgalleriet som hun har jobbet på i 3 år tidligere. Dette året bor hun i Stillehavsasia, hos en misjonærfamilie. Der hjelper hun dem med hjemmeskole for barna. Hun har vært 4 ganger i Israel. 

Styremedlem: Aslak Andersen
Aslak Andersen er 32 år og bor i Kristiansand. Han er godt gift og har 3 barn på 4, 7 og 10 år. Han jobber som rådgiver i Agder energi. Og han har vært i Israel en del ganger. Han har også vært med som leder på minibibelskolen i Israel to ganger. 

Styremedlem og Quiz-ansvarlig: Laurits Fonn (Ny 2016, valgt for 4 år)
Laurits Fonn er 16 år og er fra Namsos. Går Friluftsliv på Øya videregående skole i Melhus. Han liker å være ute på tur, liker å lese, og er en "ivrig" supporter av Molde FK. Han har vært i Israel én gang.

Styremedlem: Jarle Bjørntvedt (Ny 2016, valgt for 4 år)
Jarle Bjørntvedt, 35 år. Han er født og oppvokst i Skien, og Odd er fotball-laget han holder med. Han er gift med Henriette og har 2 barn. Han jobber som skipsinspektør for klasseselskapet RINA, og er utdannet automatikk- og maskiningeniør. Han har vært i Israel 3 ganger.