Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

Styret i Joffi

 

Joffi-styret: 
Styremedlem: David Fjeldskår

Økonomiansvarlig: Stig-André Lippert 
Stig-André Lippert er 25 år gammel. Han jobber som barne- og ungdomsarbeider i Halden Baptistmenighet, Tabernaklet. Og han jobber som journalist i Det gode budskap, organet til De frie evangeliske forsamlinger i Norge. Han er ti studiepoeng unna bachelorgraden «Ungdom, kultur og tro» på Det teologiske menighetsfakultet. På fritiden preker han på møter når han blir spurt, ellers prøver han å bruke tid med venner og heier på fotballaget Strømsgodset. Han har ikke vært i Israel ennå.

PR-ansvarlig og redaktør for Joffi-sidene: Anna Nesje 
Anna Nesje er 20 år og kommer fra Sotra. Høsten 2015 var hun på Dicsipelskolen til det danske Ordet og Israel og bodde 4 måneder i Israel. Har det halve året hjemme jobbet på Sportsgalleriet som hun har jobbet på i 3 år tidligere. Dette året bor hun i Stillehavsasia, hos en misjonærfamilie. Der hjelper hun dem med hjemmeskole for barna. Hun har vært 4 ganger i Israel. 

Styremedlem: Markus Drange

Styremedlem:  Laurits Fonn 
Laurits Fonn er 16 år og er fra Namsos. Går Friluftsliv på Øya videregående skole i Melhus. Han liker å være ute på tur, liker å lese, og er en "ivrig" supporter av Molde FK. Han har vært i Israel én gang.

Styremedlem: Jarle Bjørntvedt 
Jarle Bjørntvedt, 35 år. Han er født og oppvokst i Skien, og Odd er fotball-laget han holder med. Han er gift med Henriette og har 2 barn. Han jobber som skipsinspektør for klasseselskapet RINA, og er utdannet automatikk- og maskiningeniør. Han har vært i Israel 3 ganger.