Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

Har drømt om å flytte til Israel siden siden jeg var 8 år," det er jo der jeg hører hjemme!"

20 år gammel jødisk jente flytter fra USA til Israel for å lære hebraisk og avtjene militærtjeneste. «Det er jo der jeg hører hjemme!"

 Bildet: Ny immigrant Nessia Lieberman, landet på Ben Gurion  flyplass ved Tel Aviv mandag denne uken.  

Israel Hayom/Ole Bernhard Sørbøe  27.2.18

Nessia Lieberman er 20 år gammel og kommer fra Atlanta, Georgia i USA.  Hun er nettopp kommet til Israel og  planlegger å studere hebraisk på Kibbutz Sde Eliyahu, nær Kinneret - Genesaretssjøen før hun gjennomfører militætjeneste i Nord-Israel. 


 "Jeg har drømt om å gjøre aliyah siden jeg besøkte Israel i åttende klasse. ," sa den nye borgeren med et hjertelig smil.


 Nessia Lieberman, er barnebarn av tidligere senator og demokratisk kandidat til visepresident Joe Lieberman, og kom til Israel som en ny innvandrer på mandag.


"Aliyah - å flytte til Israel - har jeg planlagt i mange år, det er jo her i Israel jeg som jøde egentlig hører hjemme," sier hun. "Jeg har drømt om å lage aliyah siden jeg besøkte Israel i åttende klasse. Jeg er så glad for at jeg endelig har oppnådd mitt mål," sa den nye borgeren av Israel med et smil.


"Å gjøre Aliyah var et skummelt skritt, men jeg er helt overbevist om at dette er stedet hvor jeg hører hjemme. Israel er mitt hjem," sa hun.