Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

I Israel gjør man vann om til vin

  Vann til vin

Norsk-israelsk handelskammer 2017.12.09

Nyvinningen er en sirup som du kan bruke i de vanlige kullsyremaskinene, skriver norske E24, som siteres av miff.no.

Den konsentrerte alkoholen kommer i en liten flaske som til sammen kan lage tolv glass med vin (10% alkohol). Sirupen kalles «Sparkling Gold».
– Dette er ideelt for spontane øyeblikk etter en hard dag på jobb, for gøye jentekvelder eller for en drink eller to med din kjære, sier Sodastream.

Mange vinelskere vil nok være skeptiske til et slikt produkt, men ifølge selskapet selv blir vinen deres av ypperste kvalitet. De sier at i en blindtest skal hele 76 prosent av de spurte ha likt Sodastreams vin bedre enn dyre merker som Moet & Chandon og Veuve Clicquot.

Foreløpig er produktet bare lansert i Tyskland og det er usikkert om det noen gang vil komme til Norge. Sodastream har tidligere lansert et produkt som gjør at du selv kan lage øl i løpet av sekunder.

«Vi er begeistret over å kunne introdusere et produkt som er tilpasset den økende interessen for hjemmelaget øl. Vår teknologi innen kullsyreprodukter og våre distributører gir oss et solid grunnlag for å utvide vårt tilbud innen dette voksende markedet, og vi har valgt å gjøre det med et eget merkenavn» sa administrerende direktør hos Sodastream, Daniel Birnbaum, da han i mai ifjor lanserte den nye produktserien Beer Bar.

Sodastream har valgt å starte med én øl-type. Det har fått navnet Blondie og er et lett og lyst øl med en mild humle-aroma. Som i de fleste øltyper er alkoholprosenten på 4,5.

Bruk denne linken for å se: https://www.miff.no/%C3%B8konomi/2017/12/01na-sodastream-gjore-vann-vin.htm