Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

ISRAEL KAN LØSE VERDENS VANNPROBLEMER

 Vannrislingsanlegg fra Israel i bruk i India

Norsk-israelsk handelskammer / Ole Bernhard Sørbøe

Han sier at over 2 milliarder mennesker mangler tilgang til trygt vann og mer enn 3 milliarder er rammet av vannmangel. Israel har mange svar på dette problemet

Den israelske FN-ambassadøren presenterte nylig de nyeste vannløsningene fra landets offentlige og private sektor, som han sier brukes i mer enn 100 land rundt om i verden. Blant de presenterte teknologiene var innovasjoner som genererer vann fra luft og en enhet som produserer rent drikkevann fra forurensede kilder under vanskelige forhold.
Ifølge UN World Water Development Report har den globale etterspørselen etter vann økt med en hastighet på rundt 1% per år som en funksjon av befolkningsvekst, økonomisk utvikling og endring av forbruksmønster, blant annet – og det vil fortsette å vokse betydelig de neste to tiårene “


Med nesten 70 års erfaring i å gjøre ørkenen blomstrende, er Israel fortsatt i forkant med banebrytende vannteknologi som brukes over hele verden. Israels vannteknologi har revolusjonert avsalting -, resirkulerings- og vanningsanlegg i hele verden. Faktisk brukes israelske banebrytende teknikker i lokaliteter fra India til USA, og bidrar til at bøndene produserer større utbytter og forbedrer vannsikkerheten.
Med tørke og mangel som utgjør stadig større trusler mot den globale befolkningen, blir israelsk teknologi nå importert til fattige land i Afrika og Asia, og sikrer rent drikkevann og bedre hygiene og sanitære forhold, skriver Breaking Israel News.