Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

Israelske fly bombet Hamas-tunnel i Gaza

Josvas bok 11, 20: For Herren laget det så at de forherdet sitt hjerte og dro ut i krig mot Israel, for at de skulle bli slått med bann og ingen nåde få, men ødelegges slik som Herren hadde befalt Moses.

Israelsk kampfly i oppdrag

BreakingIsraelNews / Ole Bernhard Sørbøe (15.01.18)

Det israelske luftvåpens (IAF) kampfly bombet fullstendig en stor tunnel nær Rafah i sørlige Gaza nær den egyptiske grensen, som palestinske kilder har hevdet var en stor smuglingstunnel.


 terroristorganisasjonen Hamas er ansvarlig for alt som skjer inn og ut av Gazastripen," sa en talsmann for Israels forsvar om angrepet.


Tidligere ble det rapportert at Kerem Shalom-krysset, som er hvedinngangsporten til Gaza fra Israel ikke ble åpnet søndag etter en situasjonsvurdering fra Israels forsvars side.


Denne bombingen var meget eksepsjonell, ved at den kom som svar på at Hamas har skutt mer enn 20 prosjektiler/raketter inn i Sør-Israel siden USAs president Donald Trump anerkjente Jerusalem som Israels hovedstad 6. desember 2017. IDF kunngjorde i forrige uke at flere raketter ble skutt inn over Israel i 2017 enn i de to foregående årene.


Les mer på https://www.breakingisraelnews.com/100900/iaf-strikes-gaza-tunnel/#mbECvj80Vhkp8XxD.99