Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

Jøder og kristne studerer Israelbibelen sammen i Knesset

«Mange folkeslag skal gå avsted og si: Kom, la oss gå opp til Herrens berg, til Jakobs Guds hus, så han kan lære oss sine veier, og vi vandre på hans stier! For fra Zion skal lov utgå, og Herrens ord fra Jerusalem.

  Jøder og kristne kom sammen til bibelstudium i Knesset

Breaking Israel News / Ole Bernhard Sørbøe (21.2.18)

"En revolusjon av Torahstudier er noe som ble lovet i Bibelen for lenge siden", sa rabbiner Tuly Weisz, som innbød til det første bibelstudum i Knesset mellom jøder og kristne. 


Nesten 200 jøder og kristne var samlet i Knesset den 20. februar 2018 til dette spesielle arrangementet, som var sponset av noen Knessetmedlemmer. Studiet var oppmuntret av Knesset-medlemmene Yehudah Glick (Likud), Robert Ilatov (Yisrael Beiteinu) og Sharren Haskel (Likud), som vil delta i studiene.


På arrangementet annonserte Weisz den kommende publikasjonen av Israelbibelen, som vil bli publisert til ære for Israels uavhengighetsdag. Israelbibelen er verdens første Tanakh, en spesiell hebraisk bibel, for å markere det spesielle forholdet mellom landet og Israels folk. Gjennom tradisjonelle og samtidige jødiske kilder, søker Israelbibelen å presentere Guds evige og uforanderlige kjærlighet til det lovede land og hans utvalgte folk fra bibelske tider til i dag.