Evangeliet til jødene
Profetordet til menighetene

"Min virkelige mor var jøde. Jeg er glad jeg aldri møtte henne. "

Morderen som nylig skjøt 17 skoleelever i skolemassakre i Fort Lauderdale Florida, sa han hater jøder, og hevder at jødene vil ødelegge verden.

 Nikolas Cruz, som drepte 17 personer i skole i Florida sammen med sin forsvarer

The Times of Israel / Ole Berhard Sørbøe (18 feb. 2018)

Florida skoleskytteren Nikolas Cruz hadde ofte avgitt hatefulle kommentarer som var anti-semittiske, homofobiske og rasistiske i en social  chatte-gruppe og til og med bedt om at andre raser skulle bli drept, rapporterte CNN lørdag.


Cruz, som innrømmet å ha drept 17 studenter og ansatte sist onsdag på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland, Florida, var medlem av en privat Instagram-gruppe som var gjennomsyret av rasistisk innhold, ifølge rapporten. Cruz skrev til slutt at han spesielt hater "jøder, men også andre innvandrere", fordi jøder vil ødelegge verden.


I en antisemittisk tirade fortalte Cruz om sin biologiske mor og sa: "Min virkelige mor var jøde. Jeg er glad jeg aldri møtte henne, « forteller CNN.Nikolas Cruz, som drepte 17 personer - fem av dem jødiske - i skolemassakre, sa også i en privat Instagram-chatgruppe at han var kalt til å drepe jøder, svarte, homofile og meksikanere.